Advertiment, el nostre lloc web pot no mostrar-se o funcionar correctament en el seu navegador.
Et recomanem que ho actualitzis, si pots.

Actualitzar el meu navegador
No vull o no puc actualitzar el meu navegador
BackBackMenuCloseCerrarPlusPlusSearchUluleUluleChatFacebookInstagramLinkedInTwitterYouTubefacebooktwitterB CorporationBcorp /* ULULE BRAND LOGOS */

Remenja'mmm, entre tots és possible

La ciutadanía i els restaurants de Catalunya s'uneixen per sensibilitzar en la prevenció del malbaratament alimentari. Participa tu també!

Sobre el proyecto

Actualment, de les 262.471 tones de malbaratament alimentari que es generen anualment a Catalunya, el 16% prové del sector de la restauració. Part d’aquest excedent alimentari que es genera al sector pot ser abordat des de projectes de prevenció i reaprofitament, com els que lideren les entitats impulsores d´aquest projecte (Pont Alimentari i BCN comparteix el menjar), però hi ha un gruix important que no està atès. Aquest excedent que fins ara no ha estat treballat és el que es genera pels mateixos comensals dels restaurants, en concret es materialitza en tots els aliments que un cop servits a taula no han estat consumits, i que malauradament han d’acabar a les escombraries.

La present campanya té per objectiu sensibilitzar, tant els consumidors com la indústria de restauració i hostaleria, en la prevenció del malbaratament alimentari tot oferint propostes i accions alternatives per a la seva reducció. La campanya se centra a oferir una solució pràctica (un envàs especialment dissenyat i atractiu) per recuperar l’excedent que es genera per part dels comensals a les taules dels restaurants. S’ha pensat a crear una imatge i un missatge per a la campanya, que compti amb la connivència dels restauradors, per comunicar la campanya en un to divertit, proper, atractiu i emocional.

¿COM ENS PODEU AJUDAR?​ Volem que passeu a l'acció i ens ajudeu a seguir amb la campanya Remenja'mmm.

  1.  ¡FES UNA APORTACIÓ ECONÒMICA QUE TE RECOMPENSA! Tan si ets un comensal com un restaurant podeu participar fent una aportació econòmica a la campanya i rebre una de les recompenses que hem pensat: un agraïment, un decàleg sobre el malbaratament, un tupper solidari o assessorament contra el malbaratament.
     
  2. ¡FES DIFUSIÓ D'AQUESTA CAMPANYA! Ajuda'ns a què més ciutadans i restaurant s'uneixin a la campanya. Fes difusió del crowdfunding a través de les xarxes socials:

https://www.facebook.com/remenjammm/

https://twitter.com/remenjammm

https://www.instagram.com/remenjammm/

Para qué es la financiación

Hem rebut suport institucional per impulsar la campanya, però necessitem més suport perque Remenja'mmm vagi guanyant adeptes i es transformi en un moviment social global que provoqui canvis en els nostres hàbits.

Activistes contra el malbaratament alimentari! Tant si sou comensals, com restaurants, sumeu esforços i ajudeu-nos a aconseguir el VERITAS ECOLOGICAL CHALLANGE (https://www.veritas.es/ecologicalchallenge/) i així podrem continuar impulsant la campanya, fer-la més gran i seguir sensibilitzant contra el malbaratament alimentari!

Si aconseguim els 3.000€ , l´empresa VERITAS Supermercats, mitjançant el VERITAS ECOLOGICAL CHALLANGE (https://www.veritas.es/ecologicalchallenge/)  farà una aportació de 3.000€ més com a màxim, per la campanya.

Per tant, aquests 6.000€ que intentem aconseguir serviran per:

- El 60%, servirà per produir més material gràfic de la campanya Remenja'mmm: bosses de paper per endur-se el menjar i fer un resopa'mmm per exemple, posters i fulletons.

- El 30% servirà per dinamitzar la campanya Remenja'mmm a les xarxes socials, i les despeses de manteniment web i gestió.

- El 10% restant servirà per cobrir les despeses de les recompenses i comissions del crowdfunding. I si no voleu rebre recompenses (que existeix aquesta possibilitat) el destinarem a la organització de la 2ona convocatòria del premi Remenja'mmm (disseny, trofeu, reunions jurat).

 

Sobre el creador de proyecto

“Remenja’mmm. Massa bo per llençar-ho” es una campanya dirigida a la ciutadanía en general i a restaurants i hotels compromesos amb la societat i el medi ambient per tal de reduir el malbaratament alimentari. Ha estat creada per les accions de BCN COMPARTEIX EL MENJAR de l´entitat Nutrició sense fronteres (www.nutricionsinfronteras.org) i PONT ALIMENTARI, de les entitats  Rezero (www.rezero.cat) i Fundació Banc de Recursos (www.bancderecursos.org).